Ebooks la Librăria Doxologia online

16 September 2013

Editura Doxologia vine în întâmpinarea cititorilor cărora timpul nu le permite să intre în librăriile clasice, ori călătoresc des, se află în afara granițelor țării şi poartă dorul de carte creștin-ortodoxă autentică, dar şi celor care preferă cititul pe diferite dispozitive electronice, aducând un proiect nou: este vorba de librăria online de cărţi digitale ebooks.edituradoxologia.ro, activă din data de 10 septembrie 2013.

1235549_10151882456985119_942865195_n

Pe site veţi găsi o ofertă generoasă de cărţi digitale, lucrări publicate la editura Doxologia, din domeniile: spiritualitate şi credinţă ortodoxă, istorie bisericească, poezie și proză creștină, literatură patristică şi filocalică.

Cărţile digitale (ebook) din librăria online a Editurii Doxologia pot fi achiziţionate în formatele pdf şi epub, fiind compatibile cu majoritatea dispozitivelor de tip e-readersmartphones, tablete,  şi pc-uri.

Preţurile ebook-urilor din librăria digitală a Editurii Doxologia sunt mai mici decât cele ale cărţilor tipărite, fapt ce constituie un avantaj important, iar periodic se acordă reduceri consistente.

Lectură plăcută!

ebooks.edituradoxologia.ro

Cuprins
Adrese ale altor pagini WEB