Cea dintâi telesinaxă a Părintelui Stareț Efrem Vatopedinul din Sfântul Munte cu profesorii de religie și cateheții din Romania si din diaspora Luni, 17 Mai 2021, 07:30-09:30 PM ora României (12:30 EST)

17 May 2021

Hristos a înviat!

Vă invităm să participați la cea dintâi telesinaxă cu Parintele Efrem, Starețul Sfintei Mănăstiri Vatopedu, Muntele Atos și profesorii de religie și cateheții din Romania si din diaspora, membrii ai Platformei Resurse Educaționale Deschise red-religie.ro”. luni, 17 mai 2021 la 19:30 ora României (12:30 EST).

Realizatorii și utilizatorii red-religie.ro vă invită la această întâlnire dedicată susținerii și promovării educației religioase creștin ortodoxe. Proiectul include profesori din România care au inițiat platforma. Acestora li s-au alăturat alți profesori/cateheți din Italia, Spania, Franța, Belgia, Canada și America, dorind să contribuie la dezvoltarea platformei.

Părintele Stareț Efrem va vorbi participanților români în greacă cu traducere simultană în română. Va exista de asemenea traducere simultană în engleză, rusă și georgiană pe toată durata cuvântului și a dialogului cu răspunsuri și întrebări. Telesinaxa este organizată de revista online Pemptusia (www.pemptousia.gr) și de RED-RELIGIE.RO. Înscrieți-vă din vreme la această întâlnire intrând la adresa de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJwsceyprzIvGdVO6GqhNiYnG4JBSAFmMYZV
După înscriere veți primi un mesaj de confirmare (e-mail) care va conține informații despre participarea la întâlnire.

Vă rugăm să vă instalați ultima versiune a programului Zoom pentru calculator sau mobil ca să puteți asculta traducerile. Puteți găsi instrucțiuni la adresa:  https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362233-Upgrade-update-to-the-latest-version. Sau conectați-vă pe contul de client ZOOM desktop. Faceți clic pe fotografia de profil, apoi accesați opțiunea verificare actualizări. Dacă există o versiune mai nouă, Zoom o va descărca și instala.

Telesinaxa va fi transmisă în română de:

DOXOLOGIA https://www.facebook.com/doxologia.ro

SFÂNTA MARE MĂNĂSTIRE VATOPEDU https://www.facebook.com/VatopediMonastery

PĂRINTELE VASILE IOANA https://www.facebook.com/parintelevasileioana

Traducerile în rusă, georgiană și engleză pot fi urmărite pe pagina oficială de face-book a Mănăstirii Vatopedu https://www.facebook.com/VatopediMonastery

Telesinaxa va fi transmisă și de:

PEMPTOUSIA
www.pemptousia.gr sau https://www.facebook.com/pemptousiagr 

PEMPTOUSIA.TV

www.pemptousia.tv

AGENȚIA INTERNAȚIONALĂ DE ȘTIRI BISERICEȘTI ORTODOXIA 
www.orthodoxianewsagency.gr sau  https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

Participând la întâlnirile on-line cu Părintele Stareț Efrem sunteți de acord cu condițiile de utilizare și politica noastră de confidențialitate pe care le puteți găsi aici:   https://www.pemptousia.gr/ori-chrisis-pemptousia-gr/ sau https://pemptousia.com/terms/

Pentru orice nelămurire apelați la : [email protected][email protected]
Domnul Nikos Gouraros  Web Magazine Pemptousia

Doamna preoteasă profesor Ionita Timis  RED-RELIGIE.RO

Cuprins
Adrese ale altor pagini WEB