A doua telesinaxă a Părintelui Stareț Efrem Vatopedinul cu Credincioșii Români ținută cu binecuvântarea Prea Fericirii Sale Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

13 February 2021

A doua telesinaxă a Părintelui Stareț Efrem Vatopedinul

cu Credincioșii Români ținută cu binecuvântarea

Prea Fericirii Sale Daniel,

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Marți, 16 februarie 2021, 19:30 PM ora României

Tema 

– DRAGOSTEA NICIODATĂ NU CADE (Sf. Ap. Pavel 1 Cor.,13,8)-

Părintele Efrem în dialog cu adolescenții și tinerii!

Iubiți credincioși,

Sunteți invitați să participați la a doua telesinaxă a Părintelui Stareț Efrem Vatopedinul cu Credincioșii Români. Întâlnire este organizată de revista online Pemptousia(www.pemptousia.gr) cu binecuvântarea Prea Fericirii Sale Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și va începe Marți, 16 februarie 2021, 19:30 PM ora României

Părintele Stareț Efrem va vorbi în greacă și va exista traducere simultană în engleză și română pe toată durata cuvântului și a dialogului cu răspunsuri și întrebări. Întrebările se vor pune numai în limba română.

Adolescenții și tinerii între 16-30 ani sunt rugați să se înscrie din vreme la această întâlnire intrând la adresa de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJIpcO-rpzkpHNbbzIvRwupHD4JClxpre8fY

După înscriere veți primi un mesaj de confirmare (e-mail) care va conține informații despre participarea la întâlnire.

Vă rugăm să vă instalați ultima versiune a programului Zoom pentru calculator sau mobil ca să puteți asculta traducerile. Puteți găsi instrucțiuni la adresa:  https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362233-Upgrade-update-to-the-latest-version. Sau conectați-vă pe contul de client ZOOM desktop. Faceți clic pe fotografia de profil, apoi accesați opțiunea verificare actualizări. Dacă există o versiune mai nouă, Zoom o va descărca și instala.

**Participând la întâlnirile on-line cu Părintele Stareț Efrem sunteți de acord cu condițiile de utilizare și politica noastră de confidențialitate pe care le puteți găsi aici:   https://www.pemptousia.gr/ori-chrisis-pemptousia-gr/ **

Puteți urmări această întâlnire on-line în română cu părintele Efrem Vatopedinul și pe paginile de face-book ale site-urilor:

TRINITAS TV https://www.facebook.com/trinitastv

TRINITAS Radio https://www.facebook.com/radiotrinitas

DOXOLOGIA https://www.facebook.com/doxologia.ro

PĂRINTELE VASILE IOANA https://www.facebook.com/parintelevasileioana

 

Traducerea în engleză poate fi urmărită pe pagina oficială de face-book a Mănăstirii Vatopedu https://www.facebook.com/VatopediMonastery

Pentru orice nelămurire apelați la [email protected]

Cuprins
Adrese ale altor pagini WEB