Întâia telesinaxă a Părintelui Stareț Efrem Vatopedinul cu Credincioșii Români închinată Postului Nașterii Domnului şi ţinută cu binecuvântarea Prea fericirii Sale Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

12 December 2020

Sunteți invitați să participați la Întâia telesinaxă a Părintelui Stareț Efrem Vatopedinul cu Credincioșii Români închinată Postului Nașterii Domnului. Telesinaxa este organizată de revista online Pemptusia (www.pemptousia.gr)  cu binecuvântarea Prea fericirii Sale Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și va începe Luni, 14 Decembrie 2020 la orele 07.30. PM, ora României.

Părintele Stareț Efrem va vorbi în greacă și va exista traducere simultană în engleză și română pe toată durata cuvântului și a dialogului cu răspunsuri și întrebări.

 Înscrieți-vă din vreme la această întâlnire intrând la adresa de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJUpd-mgqj4tHNPF802YWC5OV4Lhd9Z3FiFi 

După înscriere veți primi un mesaj de confirmare (e-mail) care va conține informații despre participarea la întâlnire.

Vă rugăm să vă instalați ultima versiune a programului Zoom pentru calculator sau mobil ca să puteți asculta traducerile. Puteți găsi instrucțiuni la adresa:  https://support.zoom.us/hc/en-us/articles/201362233-Upgrade-update-to-the-latest-version. Sau conectați-vă pe contul de client ZOOM desktop. Faceți clic pe fotografia de profil, apoi accesați opțiunea verificare actualizări. Dacă există o versiune mai nouă, Zoom o va descărca și instala. 

Participând la întâlnirile on-line cu Părintele Stareț Efrem sunteți de acord cu condițiile de utilizare și politica noastră de confidențialitate pe care le puteți găsi aici:   https://www.pemptousia.gr/ori-chrisis-pemptousia-gr/  

Pentru orice nelămurire apelați la [email protected]

Cuprins
Adrese ale altor pagini WEB